Selitev knjižnice – obvestila

V četrtek, 6., in v petek, 7. junija, je potekala prva etapa selitve knjižnice, in sicer strokovnega oddelka znotraj knjižnice. Knjižnico je v teh dneh po skoraj enem letu ponovno oživila mladostna energija, saj so za selitev poskrbeli učenci sedmih, osmih in devetih razredov OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica, ki so v živi verigi polna dva dneva pridno prenašali knjige. Bravo! Srčno se zahvaljujemo vodstvu OŠ dr. Franceta Prešerna, ki je prisluhnilo naši prošnji in v rekordnem času organiziralo tako super pomoč! Velika hvala tudi vsem sodelujočim sedmarjem, osmarjem in devetarjem, pa tudi njihovim učiteljem, bili ste krasni! Upamo, da se tudi v prihodnosti v knjižnici večkrat srečamo.
Pospešeno nadaljujemo s selitvijo.
OBVESTILO: V dvorani TVD Partizan je knjižnica odprta samo še do sobote, 15. junija; od 17. 6. dalje bo knjižnica zaprta! Vljudno vas vabimo k čimvečji izposoji gradiva. Za vse že izposojeno gradivo bodo izposojevalni roki avtomatsko podaljšani do 22. 7. 2024. O odprtju knjižnice v Miklovi hiši vas bomo obvestili! Hvala za razumevanje!
IŠČEMO: Iščemo prostovoljce, ki bi nam pomagali pri selitvi. Predviden začetek bo že v petek, 14. 6. Če ste nam pripravljeni pomagati, se prosimo javite na e-naslov knjiznica@miklovahisa.si ali na 041 390 057. O poteku dela vas bomo obveščali. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš odziv!