Teden splošnih knjižnic

Med 14. in 18. novembrom 2022 knjižnice po vsej Sloveniji praznujemo Teden splošnih knjižnic. V prihajajočih dneh se bodo v knjižnicah zvrstili različnih dogodki, s katerimi želimo nagovoriti vse prebivalce v lokalnih skupnostih, zveste obiskovalce knjižnic, pa tudi tiste, ki v knjižnice ne zahajajo. Rdeča nit letošnjega Tedna in Dneva splošnih knjižnic je povabilo IZVOLITE (V) KNJIŽNICO!  

 

Tudi v Knjižnici Miklova hiša smo za vas pripravili pester izbor dogajanja, ki vas bo ves teden spominjal na to, da praznujemo.

 

V ponedeljek bomo otvorili dve na novo postavljeni Knjigobežnici v Sušju in Grčaricah.

V torek si privoščite nasmejan in sproščen večer z Juretom Godlerjem, ki bo predstavil tudi svoj novi kriminalni roman Doktor Nobody.

V sredo se boste novi člani lahko v knjižnico vpisali brezplačno na VSEH enotah naše knjižnice, torej ne samo v Ribnici temveč tudi v Sodražici in Loškem Potoku.

V četrtek bodo na svoj račun prišli naši najmlajši člani knjižnice. Na pravljični uri jih bo obiskal mišek Berti! Prisrčno vabljeni vsi, četudi na pravljične ure drugače niste prijavljeni.

V soboto nas boste lahko našli  na tržnici pred Miklovo hišo, kjer vam bomo ponudili  bone po znižani ceni za članarino obstoječih članov knjižnice.

 

Poleg tega se boste lahko preizkusili v literarnem kvizu za odrasle in se potegovali za lepo nagrado. Knjižničarji osebno bomo za vas pripravili obogaten izbor priporočenega gradiva, da se vam ne bo treba v negotovosti sprehajati med knjižnimi policami in še in še. Pustite se presenetiti in praznovati skupaj s svojo knjižnico! Izvolite (v) knjižnico!