Nov delovni čas Knjižnice Loški Potok

Vsakdo bi se strinjal z nami, če rečemo, da smo se na nove knjižnične prostore v Loškem Potoku že vsi, ki knjižnico redno obiskujete, dobro navadili. Največ so pridobili otroci z veliko mizo in številnimi stolčki, ki jih lahko pridno zasedajo, ko iščejo slikanice »za domov«. Tudi odrasli smo se navadili razkošja »sprehajanja med policami«, nekateri med vami se občasno poslužujete tudi časopisnega oddelka ali si časopise v miru prebirate kar v knjižnici. Vsekakor smo vsakega izmed vas veseli in upamo, da boste z veseljem prihajali k nam še naprej.

Dobra novica! Z novim letom bo knjižnica obratovala po novem delovnem času. Da bi zadostili potrebam in času čim več uporabnikov, bo knjižnica od januarja 2023 naprej odprta več časa in dvakrat na teden. Knjige si boste tako lahko izposojali ob ponedeljkih popoldne, od 15h do 19h in ob sredah zjutraj od 8h do 11h.

Pravljične urice bodo vaši najmlajši še vedno lahko obiskovali po ustaljenem urniku, torej na zadnje torke v mesecu ob 17.30. Dobrodošli tudi novi mladi poslušalci!