Kako pomagamo otroku pri učenju branja?

Ste pri vašem otroku med šolanjem na daljavo opazili slabši napredek pri branju od pričakovanega? Se vam je otrok po celem dnevu šolskih obveznosti uprl pri branju? Se stanje po vrnitvi v šolo ni izboljšalo, le snov je čedalje bolj zahtevna? Bi si želeli izvedeti, kako lahko otroku pomagate?

V torek, 22. 3. 2022 vas ob 19. uri vabimo na spletno predavanje Kako pomagamo otroku pri učenju branja, kjer bodo predstavljenje novosti s področja učenja branja.

Povezava do ZOOM predavanja je tukaj!
Meeting ID: 854 3915 0326
Passcode: 496366

Predavala bo Ursula Lavrenčič, začetnica aplikacije Kobi, soustanoviteljica podjetja Hopalai in mama deklice z disleksijo. Hopalai je primorsko start-up podjetje, ki je razvilo aplikaciji Kobi in Kobi TO! Aplikaciji sta namenjeni učenju branja, še posebej otrokom z disleksijo. Pri branju v aplikaciji Kobi si otroci lahko nastavijo ustrezno pisavo, velikost pisave in ozadje, izpostavijo črki b in d, pri pravilni vezavi pa jim pomagajo poudarjeni samoglasniki. Brezplačna aplikacija Kobi TO! je namenjena prvošolcem, ki se branja šele učijo in se s pomočjo aplikacije urijo v branju zlogov.