Predavanje Veščine za boljše življenje in predstavitev knjige Libra

Srčno vabljeni, da se nam pridružite na predstavitvenem druženju s SRČNICAMI, ki bo v torek, 4. 10. 2022, ob 19h v Knjižnici Miklova hiša.
SRČNICE sta Manica Žmauc in Nataša Mulec z mrežo izjemnih sodelavcev, ki s srcem in zavedanjem ustvarjajo svetovalne in izobraževalne programe za osebnostno rast in profesionalni razvoj.
Njihovo poslanstvo je pomagati ljudem, da razvijejo ljubeč odnos do sebe in zaživijo pristno, radostno in ozaveščeno osebno ter profesionalno življenje.
V predavanju bo Manica Žmauc izpostavila LJUBEČ ODNOS DO SEBE, ki je temelj telesnega in psihičnega zdravja, osebnega zadovoljstva in poklicne uspešnosti. Nihče nas namreč ne nauči tega, kako se sporazumevati s seboj! Ne povedo nam, da je bistveno, da smo v neskončnih pogovorih s seboj do sebe pozorni, ljubeči, spodbudni, vztrajni, lahkotni. Da je nujno podpreti sebe v odnosu do življenja in soljudi. Da je dober odnos s seboj pogoj za zadovoljstvo. Ker je vsak od nas najprej in predvsem sam in svoj.
Manica bo predstavila svojo knjigo LIBRA, za katero bralci pravijo, da nagovarja dušo in odpira vrata zavedanja. Libra bo tudi na voljo za nakup po polovični ceni.
SRČNICE v Ribnico prihajajo že nekaj časa z velikim veseljem, saj tukaj srečujejo čudovite ljudi odprtega duha in čistega srca.
Navdušeno se veselijo tudi tokratnega srečanja v gostoljubju Miklove hiše!