Zaključna prireditev za Poletavce in Najpoletavce 2021

V sredo, 30. 9. je potekala zaključna spletna prireditev za Poletavce in Najpoletavce z raperjem Rokom Terkajem – Trkajem. 
Iskrene čestitke vsem Poletavcem in Najpoletavcem, ki ste oddali izpolnjene sezname. Poletavcev je 150, naših prvih Najpoletavcev pa je 14. Vsi ste se uvrstili za žrebanje za glavno nagrado. Zmagovalca žreba sta Poletavec Patrik Kavšček in Najpoletavec Maj Ocepek!
10 dodatnih nagrad so dobili Lucija Tanko, Eva Mihelič, Rene Pihler Gregorič, Aljaž Zajc, Loti Henigman, Iris Mihelič, Ela Lavrič, Polona Tanko, Klemen Tanko in Nika Zbačnik. Iskrene čestitke! Nagradili smo še vse, ki ste nas pridno spremljali in komentirali! Računalnik je naključno žrebal med vsemi komentarji in tako z veseljem nagradimo še naše naslednje gledalce: Katarina Zbačnik, Larisa Kramer, Sandra Pucelj, Nataša Lavrič in Karmen Perko!

Vseh nagrad ne bi bilo možno podeliti, če nas ne bi podprli naši donatorji! Kar 57 jih je! Najlepša hvala!

Poletavci in Najpoletavci, hvala za sodelovanje letos in seveda komaj čakamo naslednje poletje, da bomo spet skupaj brali. Do takrat pa vas lepo vabimo, da sodelujete tudi na našem knjižnem izzivu, ki ga bomo objavili kmalu. Spremljajte nas!